top of page

Pride park

fredag

Vi prøver oss på en hel festivaldag Fredag !

Her er det festival lavterskel over en god sko.

Støtt festivalen og få med en nydelig dag i parken med Tore Petterson, VOIVOI og Dj Chackra.

Ta med pledd, godt humør og ha det gøy !

CC: 250 ,-  Billetter via Ticketmaster

Design uten navn (6).png

TORE PETTERSON

" Tore Petterson er en mann med mange talenter og en evne til å berøre mennesker dypt gjennom sine ord og handlinger. Han er først og fremst kjent som en karismatisk tv-personlighet, med engasjement som strekker seg langt utover skjermen. Fra å være en fast titter i NRKs "Sofa" til å bli en favoritt i "Farmen Kjendis" og en respektert dommer i "Skal vi danse", har Tore Petterson blitt et kjent ansikt for det norske folk.

 

Men bak kamera er Tore mye mer enn bare en tv-personlighet. Han er en mann som har viet sitt liv til å formidle viktige budskap om relasjoner, annerledeshet, og menneskets iboende verdi. Med en fortid preget av mobbing og utenforskap, har han tatt disse smertefulle erfaringene og omdannet dem til kraftfulle foredrag som gir håp og inspirasjon til andre."

VOIVOI

" Elin Kristiansen og Thomas Anholt - Voi Voi - har spilt sammen i 15 år. De har i årevis hatt faste ukentlige show i Oslo, spilt på det meste av festivaler og pride-arrangement rundt om i hele Skandinavia, og hvert år er de faste publikumsoppvarmere på MGP-finalen i Oslo Spektrum. I 2015 spilte de på London Pride og Trafalgar Square med over 40.000 i publikum, og delte scene med bl.a. Kylie, Blue og Grace Jones. I 2017 var Elin selv med i Melodi Grand Prix med låten "Mamas Boy", med det mange mener var finalens beste nummer, og fikk en solid 12´er fra England i juryavstemmingen.

 

Voi Voi serverer en knallpakke med alle de beste hits fra Eurovision og Melodi Grand Prix. Høy allsang-faktor og en hitparade uten like! "

voivoi15aar.jpeg
Logopit_1710165906483.png

dj chackra

DJ Chackra er med oss hvert år !

 

Her spilles det pride musikk og gode rytmer som kan få en til å danse. Alltid et smil, gode vibes og sommerstemningen kommer til.

 Musikken skaper liv og røre i parken. Kanskje du har et ønske eller 2 om hva som skal spilles ? Du får høre med Dj`n ;)

Chackra spiller når festivalen starter og runder av kvelden ! Ta med et pledd, chill og nyt stemningen.

POLLY ESThER 
&
RITA LIN

DRAG BINGO

Bli med på en morsom aften med Drag Bingo ! Disse damene gir deg alltid et godt trøkk og vi er så spent på kveldens bekledning(er)!

Her gjelder det å kunne noe om musikk over en lav sko !

Design uten navn (8).png
bottom of page