Image by Helena Lopes

HVORFOR VÆRE FRIVILLIG

 

Du  får arbeidserfaringer i en spennende festival. Hos oss vil du få muligheten til å oppleve innsiden av en festival. Vi byr på et fantastiske miljø, øyeblikk, musikkopplevelser og vennskap.

For å være frivillig må du være over 15 år. Som et av festivalens ansikt utad, må du være alkohol- og rusfri når du er på jobb. Du får merch, mat og drikke mens du er på jobb.

Som frivillig får du:

- T skjorte

- Billett til Skrellex på Verket Scene

- Arbeidserfaring og attest

- Frivilligfest

- Erfaring og komepetanse

FESTIVALVERT:

Den aller viktigste oppgaven som frivilligvert er å sørge for at folk trives og føler seg trygge hos oss. Som frivilligvert er du festivalens ansikt utad.

Du er godt synlig og vil være tilgjengelig for spørsmål og henvendelser fra festivalgjestene. 

VAKT OG PROGRAM

Som vakt holder du et ekstra øye på publikum. Oppdager du noen med ubehag så kontakter du røde kors eller Elite sikkerhet. 

For å ha en ekstra engasjerende oppgave vil vakter gi ut program til publikumsdeltakere. Sett deg godt inn i festivalens program og informasjon om festivalen.

INNSLIPP:

Festivalens område har 2 innganger. Pride street er åpen, men man må ha innslipp når Pride paraden kommer ned mot Møllebyen. Området kan bare holde x antall mennesker og vi må passe på at området ikke overbefolkes.

RIGG:

Rigg beståt av 2 deler: Opprigg og nedrigg.

Opprigg betyr  å gjøre festivalområdet klart til festivalstart. Dette innebærer bl.a. å bygge scener, sette opp gjerder, skilt og telt.

Nedrigg: Etter festivalen skal området rigges ned igjen. På rigg kan du jobbe i forkant og etterkant av festivalen.

MILJØMAUR & RENHOLD:

Miljø handler om å ta vare på andre frivillige og festivalens område.

Som miljømaur skal du passe på at andre frivillige har det bra. Hent gjerne en kopp kaffe og  bli kjent med andre frivillige.

Renhold omhandler at festivalens område skal være pent og ryddig. Alle blir glade når det er ryddig og rent. Her har man frihet til å bevege seg rundt på festivalområdet for å rydde søppelsekker og resirkulere søppel man oppdager.

PARADEVERT

Paradevert skal stå langs paradens rute og passe på at publikum holder seg unna veibanen. Her blir du en sikkerhetsvakt og følger med på at dem som går i paraden også har det bra. Henvis også paraden langs riktig rute, slik at man holder seg til planlagt paraderute.